Hoe het werkt

SoftwareConnector integreert data tussen verschillende ERP-, CRM-, WMS-, HR- en andere IT-systemen. Als Enterprise Service Bus (ESB), ook wel iPaaS genoemd, zorgen wij voor het verbinden van alle interne en externe applicaties. Dit gebeurt door het transporteren, sturen, verrijken en transformeren van data naar elk gewenst formaat. In het dashboard van SoftwareConnector zie je eenvoudig welke datastromen opgezet zijn en hoe deze verlopen.

SoftwareConnector maakt gebruikt van bewezen technologie en is gebruiksvriendelijk om mee te werken. Door integraties tussen verschillende systemen te maken met deze ESB tool is het bovendien eenvoudiger om te voldoen aan normen en standaarden als AVG, ISO 27001 en NEN 7510.

Onze werkwijze

SoftwareConnector beschikt over een jarenlange expertise in
data-integratie en past een onderbouwde werkwijze toe om zelfs de meest complexe datavraagstukken zo vloeiend mogelijk te integreren.

Analyse

We starten steeds met een grondige analyse van de gebruikte ERP- en IT-systemen, de gewenste data-integraties en de mogelijke oplossingen. We bekijken het integratievraagstuk in alle facetten. Daarvoor voeren we ook bijvoorbeeld gesprekken met de werknemers die er dagelijks mee aan de slag gaan. Tijdens deze doorlichting maken we een inschatting van het aantal integraties dat nodig is en welke verbeteringen mogelijk zijn. Hiermee maken we te verwachten efficiëntiewinsten, besparingen en kosten meteen inzichtelijk.

Ontwikkelen & testen

Vervolgens ontwikkelen we de gevraagde data-integraties. Van een standaard endpoint-connector, casco integratie met mappings tot 100% maatwerk… alles is mogelijk. We hanteren hiervoor een sprintmethodiek. Dit betekent dat we probleem per probleem aanpakken en op een zo kort mogelijke tijd concrete oplossingen bouwen. Na een grondige testperiode zijn we klaar voor de volgende stap.

Live gaan

Wanneer alle testen positief verlopen, zijn we klaar om alles live te zetten. Ons team van experts zorgt voor een vlotte uitvoering en voorziet de nodige training voor medewerkers. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit een aantal dagen tot weken duren.

Support

SoftwareConnector is een cloud-gebaseerd systeem. Het is dus mogelijk om vanop afstand alle nodige updates en onderhoud uit te voeren. Ook bij andere supportvragen kan je rekenen op een snelle responstijd.

De voordelen van SoftwareConnector op een rijtje

Alle ERP- en IT-systemen

Van SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, Infor tot Odoo … SoftwareConnector ondersteunt meer dan 200 systemen en beschikt over eindeloze mogelijkheden om data te integreren. Bovendien voegen we continu nieuwe softwareapplicaties toe en werken we 100% op maat. Hier vind je enkele systemen waar we mee werken, maar deze lijst is zeker niet volledig.

Ontdek onze
integratie-uitdagingen

Ontdek onze integratie-uitdagingen