Professionele toeleveranciers

Een professionele toeleverancier beschikt over een omvangrijk assortiment aan producten. Je moet voortdurend denken over verbeteringen in productaanbod, efficiënt voorraadbeheer, service en kennisdeling. Een performant Warehouse Management System of WMS is dan ook cruciaal.

toeleverancier-zw
Na de succesvolle implementatie van het WMS-systeem moet dit ook integreren met de bestaande IT-applicaties. Het ERP-systeem zelf op maat gaan bouwen, vraagt veel maatwerk en een grote investering. Bovendien is dit niet voorzien op veranderingen, uitbreidingen of verbeteringen in de toekomst.
Met SoftwareConnector wordt de volledige integratie tussen WMS en ERP gerealiseerd. Meer dan 20 procesflows/integratiecomponenten kunnen simultaan lopen. Het dekt een breed spectrum af: het uitwisselen van stamdata, artikelgegevens, afleveradressen, inkooporders en voorontvangsten, het verwerken van goederenontvangst, magazijnbonnen, verplaatsingen, assemblageopdrachten, en voorraadcorrectie en voorraadstanden. Daarnaast is er ook een integratie voorzien met het voorraad-en inkoopbeheer en gebeuren updates en onderhoud automatisch.
Een integratieplatform geleverd als een service (iPaaS) waarmee onze digitale strategie en groeiambities perfect ondersteund worden.
Manager toeleverancier

Ontdek onze
andere cases

Ontdek onze andere cases