Webshop

Zowat elke retailer beschikt vandaag naast fysieke locaties ook over een webshop met een ruim assortiment. Online orders worden echter niet automatisch gekoppeld aan de bestaande ERP-, WMS- of TMS-systemen.

retail-zw
Internetorders worden niet naadloos in bestaande systemen gezet. Daarnaast bestaan er verschillende databases waarin alle productinformatie wordt vastgelegd. Deze zijn op hun beurt niet gekoppeld aan de backend van de webshop.
Met SoftwareConnector wordt ten eerste het volledige applicatielandschap in kaart gebracht en ook alle actieve (scripts, bestandjes etc.) en gewenste interfaces benoemd en geprioriteerd. Door het gebruik van slimme data-integraties worden transactie- en gedragsdata vanuit diverse bronnen opgeslagen, ontdubbeld, geüniformeerd en verrijkt. De onderliggende database koppelt de kassasystemen in de winkels, de webshop, het e-mail serviceplatform, de mobiele app en WMS- en TSM-software.
Alle verschillende systemen zijn nu gekoppeld en overzichtelijk te zien in één systeem. Hierdoor verlopen onze processen een stuk vlotter en zonder fouten.
Manager retail

Ontdek onze
andere cases

Ontdek onze andere cases